کنسرت خواننده کانادایی خشم مدافعان حقوق بشر را برانگیخت.

کنسرت خواننده کانادایی خشم مدافعان حقوق بشر را برانگیخت.

کنسرت عربستان جاستین بیبر، خواننده ۲۷ساله کانادایی هنوز برگزار نشده با حواشی و جنجال‌های بزرگ رسانه‌ای و نیز خشم مدافعان حقوق بشر همراه شده است.

به نقل از «euronews» کنسرت عربستان جاستین بیبر، خواننده ۲۷ساله کانادایی هنوز برگزار نشده با حواشی و جنجال‌های بزرگ رسانه‌ای و نیز خشم مدافعان حقوق بشر همراه شده است.

بیبر به همراه داوید گتا، دی‌جی فرانسوی و جیسون درولو، خواننده، ترانه‌سرا، بازیگر و رقاص آمریکایی ستاره جشن‌های آخر هفته میلادی در کشوری هستند که به رغم ادامه سرکوب مخالفان و فعالان حقوق سیاسی و اجتماعی به دنبال اصلاح وجهه مخدوش شده خود است.

جاسیتن بیبر قرار است روز یکشنبه در بندر جده‌ عربستان و در حاشیه نخستین تورنمنت جایزه بزرگ فرمول یک تاریخ این کشور در کنار داوید گتا و جیسون درولو مقابل هزاران تماشاگر به اجرای برنامه بپردازد.

تصمیم خواننده ترانه معروف «عاشق خودت باش» برای برپایی کنسرت در عربستان که بدون شک با اهداف مالی برپا خواهد شد چندی است که خشم و انتقاد شدید گروه‌ها و فعالان حقوق بشری را برانگیخته است.

نشریه لوفیگارو با انتشار گزارشی یادآور شده: «در حالی که عربستان سعودی به دنبال تلطیف چهره و وجهه خود به عنوان یک نظامی پادشاهی فوق محافظه‌کار است که دستگیری مخالفان، طرد جامعه دگرباشان و شمار بالای موارد مجازات مرگ و اعدام در این کشور مدام در کانون توجه سازمان‌های بین‌المللی قرار می‌گیرد».

خدیجه چنگیز، نامزد جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار عربستانی که اکتبر سال ۲۰۱۸ در کنسولگری این کشور در استانبول به دست ماموران حکومتی به قتل رسید در راس جنبشی قرار گرفته که اهالی آن خواهان لغو کنسرت جاستین بیبر در جده هستند.

در حالیکه چهار روز تا برپایی کنسرت جاستین بیبر در مراسم افتتاحیه مسابقه جایزه بزرگ فرمول یک در جده باقی است هشتگ‌ #WTFJustin و درخواست کاربران برای حضور نیافتن خواننده کانادایی در این کنسرت به صورت گسترده در شبکه‌های اجتماعی بازتاب داشته است.

ماه گذشته نیز درجریان برپایی مراسم توزیع جوایز یک فستیوال مطرح موسیقی در ایالات متحده یک هواپیما بنری را با خود در آسمان لس‌آنجلس به نمایش گذاشت که روی آن عبارت «چرا بیبر برای قاتلان سعودی می‌خواند؟» نوشته شده بود.

جیمز دورسی، کارشناس مسائل خاورمیانه در دانشگاه سنگاپور نیز به این موضوع اشاره دارد که عربستان با ثروت ناشی از ذخایر نفتی خود در پی جلب توجه سلبریتی‌ها و بهره‌برداری‌های ویژه از برپایی و سرمایه‌گذاری در رویدادهای بزرگ هنری و ورزشی است.

وی معتقد است که مقامات سعودی برای جلوگیری از مخالفت‌ها با برپایی رویدادهایی چون مسابقات جایزه بزرگ یا کنسرت‌های هنرمندان مشهور حاضرند به اندازه کافی پول خرج کنند.

این در حالیست که شاهزاده خالد بن سلطان الفیصل، رئیس فدراسیون اتوموبیل‌رانی عربستان معتقد است: «این یک خواننده نیست که چهره حکومت پادشاهی را ترمیم می‌کند بلکه این نقش را رهبران و مردم این کشور ایفا می‌کنند.»

در انتهای گزارش لوفیگارو به نقل از سایمون چادوویک آمده است که جاستین بیبر هم از سوی صاحبان قدرت و هم از جانب مدافعان حقوق بشر «مورد استفاده ابزاری قرار گرفته و از او چیزی خلاف آنچه هست ساخته شده است.»

وی معتقد است که این خواننده از یک سو به دلیل آمدن به عربستان از سوی لیبرال‌ها به شدت مورد قضاوت قرار خواهد گرفت و از سوی دیگر اگر به این کشور نمی‌آمد برخی در خلیج فارس یا جاهای دیگر او را به عنوان مخالف آنچه در این کشورها در حال روی دادن است، معرفی می‌کردند.

آگهی ها


نمونه

برگزیده ها


اسطوره بسکتبال جهان و NBA درگذشت
اسطوره بسکتبال جهان و NBA درگذشت

ساعاتی پیش بیل راسل پر افتخارترین بسکتبالیست NBA درگذشت. ...

۶ قانون رانندگی در لاین سرعت در امارات
۶ قانون رانندگی در لاین سرعت در امارات

بسیاری از رانندگان ترجیح می‌دهند در لاین سرعت یا لاین سمت چپ برانند، تا بتوانند با حداکثر سرعت (که ب ...

خداحافظی با دور دو فرمان!
خداحافظی با دور دو فرمان!

مفهوم "گردش آسان"(Easyturn) که توسط یک شرکت آمریکایی-آلمانی توسعه یافته است، چرخش چرخ‌های جلوی خودرو ...

تایید واکسن سینوفارم برای سفر به کانادا
تایید واکسن سینوفارم برای سفر به کانادا

با نزدیک شدن به فصل سفر و تعطیلات، روز جمعه مقامات کانادایی اقدامات متعددی را برای تسهیل سفرهای بین‌ ...

اصطلاحات اپلای
اصطلاحات اپلای

اولین قدم برای مهاجرت تحصیلی کسب اطلاعات کامل و جامع دربارهٔ مسیر پیش‌رو است. در هرکدام از مراحل کار ...